سمعک cic زیمنس
سمعک cic زیمنس
Blog Article
با تجویز سمعک در منزل میتوانید شنوایی خود را بازگردانید. سمعکها میتوانند به شما کمک کنند تا دوباره صداها را با وضوح و شفافیت بیشتری بشنوید. در این مطلب قصد داریم به نحوه تجویز سمعک، مراحل ارزیابی و مشاوره آن صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
صفحه اصلی وبلاگ درباره ما تماس با ما نوبت دهی اطلاعات تماس
سمعک سوپرپاور برای کودکان باید دارای قدرت بالایی باشد. برای نوزادان و کودکان دریافت شفاف و درک گفتار بسیار حائز اهمیت است. بنابراین سمعک کودکان برای کم شنوایی عمیق باید قابلیت دریافت کلیه اصوات محیطی و درک بیشتر روی سیگنال های گفتاری را داشته باشد.
آدرس مطب: تهران خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی نبش خیابان دوم گاندی ساختمان پزشکان دی طبقه ششم
خدمات پس از فروش: ارائه خدمات پس از فروش و پیگیریهای دورهای برای تنظیمات بیشتر.
تجویز سمعک یک مسئله کاملا تخصصی است و باید به بهترین نحو ممکن انجام شود. از آنجاییکه مددجو به دلیل کمشنوایی یا تقریبا ناشنوایی به مرکز مراجعه کرده است؛ باید بهترین تشخیص ممکن برای مددجو گذاشته شده و بهترین تجویز ممکن انجام شود.
همچنین از طریق سایت ایشان، میتوانید بصورت آنلاین نوبت ویزیت بگیرید:
تلفن های تماس، نوبت دهی و مشاوره : ۲۲۹۰۹۲۱۱۶-۰۲۱ – ۰۹۱۲۵۴۰۳۰۳۲
برندهای معتبر و شناخته شده اغلب دارای برچسب قیمت بالاتری هستند که نشان دهنده کیفیت، تحقیق و توسعه و پشتیبانی مشتری است.
او ویژگیها و مزایای هر نوع سمعک را برای شما شرح خواهد داد و به شما کمک میکند تا بهترین گزینه را بر اساس نیازها و بودجه تان انتخاب کنید.
سعی کنید سمعکی انتخاب کنید که میکروفون آن ویژگی و طراحی خوبی داشته باشد.مثال طراحی میکروفون دایرکشنال به گونه ایی طراحی شده است که فرکانس های بم کات می شود.
در کل مهمترین فایده ای که سمعک دارد، برطرف کردن مشکل کم شنوایی است. اما فواید و اثرات دیگری هم دارد که در این قسمت به آن اشاره می کنیم:
می توان گفت، در چند برند معتبر که خدمات، گارانتی یکسانی دارند، قیمت سمعک ها نیز در هر مدل یکسان است. در برند های متفرقه اگرچه شاید قیمت سمعک گاهی، کمی ارزانتر است، اما از کیفیت خدمات، بیشتر بخوانید گارانتی یا عمر دستگاه کاسته می شود.
شایعترین نوع کم شنوایی، با نام کم شنوایی حسی-عصبی شناخته میشود. این نوع کاهش شنوایی، دائمی است و هنگامی رخ میدهد که یا سلولهای موییشکل در گوش داخلی آسیب میبینند و یا مستقیما خود عصب شنوایی درگیر میشود که در هر دو حالت انتقال سیگنالهای عصبی به مغز دچار اختلال می شود.